peugeot_3008_1605styp_215_jpg

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Autofinanciering

Zoekt u een andere auto? Dan kunt u bij ons terecht! Bepaal zelf de looptijd en wij regelen de rest!

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

DS3 1Het model is weliswaar overgeheveld naar het nieuwe merk DS, maar dat betekent niet dat de Citroëns met de type-aanduiding DS3 geen rol van betekenis meer spelen. Integendeel, de PCA Dealers hebben ze in een prachtige variëteit aan kleuren en uitvoeringen voor u klaarstaan.

 Een heerlijk hebbeding. Dat is de Citroën DS3 ten voeten uit.

DS3 2

Typisch zo'n model dat in de categorie van de echte liefhebbersauto's valt. Een auto die de zonnige kant van het leven benadrukt en waarvoor het glas (de tank) altijd halfvol is. Misschien is het wel de auto die u altijd al wilde hebben maar nog steeds onbereikbaar acht. Valt dat even mee: de DS3 is al voor zeer vriendelijke tarieven bij de PCA Dealer af te halen. Drie voorbeelden.

Half zo duur
Neem nu de oudste van de tien exemplaren die er op het moment van schrijven te koop staan: een DS3 VTi 120 uit 2010 met slechts 44.000 kilometer op de klok. Onder de kap ronkt de wakkere 1,6-liter benzinemotor (120 pk!) en de uitvoering is 'So Chic'. De kleur is stijlvol dieprood metallic en hij staat op prachtige lichtmetalen wielen. Nieuw kostte zo'n DS3 bijna 24 mille, nu precies de helft. En dat terwijl hij nog lang niet op de helft van zijn levensduur zit! Deze DS3 staat te koop bij Autobedrijf Bart Ebben in Malden.

DS3 3a

Turbo
Is er nog meer pit onder de motorkap gewenst? Dan is de DS3 met de 1.6 THP-motor een geschikte keuze. Zoals deze Sport Chic, ook uit het 'oudste' bouwjaar 2010. Hij is uitgevoerd in zilvergrijs metallic. Op andere auto's kan dat een wat vlakke kleur zijn, maar de DS3 gaat er zonder meer van schitteren. Deze zilveren schicht heeft de felle turbomotor, die 155 pk en 240 Nm naar het asfalt jaagt, goed voor een sprint van 7,3 seconden van stilstand naar 100 km/h. Vliegt weg hoor, zo'n auto. Snel gaan kijken dus, bij Autobedrijf Mos in Steenwijk.

 DS3 4

Diesel
Dieselen kan de DS3 ook als de beste - het is immers een Citroën! De vanwege zijn voorbeeldige zuinigheid en smeuïge karakter (230 Nm, dat is véél trekkracht!) zeer aan te bevelen dieselversie is de 1.6 e-HDi 90, die als So Chic in het smaakvolle bruin metallic staat te pronken bij Garage Schel in angerlo.
Opmerkelijk genoeg was de eerste eigenaar geen kilometervreter, want sinds 2012 heeft hij of zij deze DS3 slechts iets meer dan 66.000 kilometer mee uit rijden genomen. Dat is 16.500 gemiddeld per jaar. Een zo goed als nieuwe en mooi luxe uitgevoerde auto dus, die met € 12.950 ongeveer maar de helft hoeft op te brengen van een nieuwe DS 3 met dieselmotor. Kortom, de tijd om een DS3 te kopen, is nu!

DS3 5a

 

Actueel

Aangesloten

logo liggend hetautoservicenetwerk

traxio


de vries motors

Ringlaan 134, 2240 Zandhoven
Tel. +32 (0)3 484 31 58

citroendevriesmotors@gmail.com

zandhoven

Social Media

Volg ons ook op Facebook

  icon-facebook

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig